post
Mert a Trabiban nem csak enni vagy inni lehet jókat, hanem szórakozni is. 😉
Egy nagyon mulatságos estének nézünk elébe, két fantasztikus mulattatóval, Gaál Dániellel, és Chalhoub Nidallal.
Gaál Dániel
1997 április 22-én született Tatán. A fiatal humorista pályáját 16 évesen (!), 2013-ban kezdte a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján. Óriási rajongója volt a Showder klubnak és a Comedy Central bemutatja című műsoroknak, ezek hatására kezdett ő is fellépni. Az elmúlt években stand up comedy műsorával több produkcióban is közreműködött, fellépett a Comedy Central bemutatja című műsorában a Rádiókabaréban és a Showder klubban is.
Chalhoub Nidal
2009-ben indult először a Dumaszínház Fiatal Félőrültek Fesztiválján. 2011-es első FFF győzelme után figyeltek fel rá a nagyobb nevek a szakmában.
2011-ben részt vett az OTP Mikrofonpróba versenyén, ahol döntős lett, így volt alkalma fellépni a legendás nagyvázsonyi humorfesztiválon is.
2012-ben indult a Humorpercek humorversenyen, ahol második helyezést ért el. Mivel a versenyt Litkai Gergely szervezte, ezért a dobogósok különdíja egy közös est volt a Godot Dumaszínházban. Ez volt Nidal első egész estés fellépése kollégáival: Szobácsi Gergővel, Kővári Mátéval és Csenki Attilával.
2012 elég mozgalmas év volt: Dumaszínház vendégelőadóként volt elérhető a Dumaszínház oldalon. Szerepelt a Showder Klub 11. Évadában, ezután sok budapesti és vidéki fellépése volt.
2014-ig közös estjük volt Szobácsi Gergővel és Tóth Eduval, “Két férfi egy eset” néven. Ez később Bihari Viktóriával (Tékasztorik) kiegészülve “Három férfi és egy kishölgy” néven futott.
Több közös estje is volt Gaál Dániellel (Showder Klub, Rádiókabaré), az egyik “No ném” “néven” futott a Dumaszínházban.
Anyagait főként a gyermekkora és teenager évei inspirálják. Jerry Seinfeld és Jim Gaffigan humora és stílusa nagy hatással van rá, éppen ezért műsorai a “szülői felügyelet mellett” kategóriába sorolhatók.
Témái a 90-es évek, oktatás, zene (különösen a hip hop), szölők, vallás, filmek, pop kult. Közel áll hozzá a nonsensical humor is.
Informatikusként dolgozik, van munkáról szóló anyaga is, amit elő is ad, amint képes lesz rá sírás nélkül.
A belépés ingyenes, de asztalfoglaláshoz kötött.